בין הזמנים עם החבר'ה

על האש מושלם: מתכון לבשר במרינדה, חציל שרוף וסלט עסיסי

שף אסף אקריל מארח את שוקי סלמון ויחד הם מכינים בשר על האש במרינדה מושלמת של שמן זית, חרדל וסילאן, תוספת של חצילים שרופים עם טחינה גולמית וסילאן וסלט רענן ברוטב בלסמי וסילאן עם לימון (מתכונים, אוכל)

שף אסף אקריל ושוקי סלמון מבשלים לכם 'על האש' (צילום: יד מרדכי)

בין הזמנים כבר כאן וזה בדיוק הזמן (הבנתם מה עשינו כאן? חה!) לארגן ערב עם החבר'ה או המשפחה, להצטייד בנתחי בשר מעולים ולהכין ארוחת 'על האש' שהם לא ישכחו.

שף אסף אקריל מארח את שוקי סלמון ויחד הם מכינים בשר על האש במרינדה משגעת של שמן זית, חרדל וסילאן, תוספת של חצילים שרופים עם טחינה גולמית וסילאן וסלט רענן ברוטב בלסמי וסילאן עם לימון, והכל עשוי מחומרי הגלם האיכותיים של 'יד מרדכי' לתוצאה לא פחות ממושלמת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר