באנו לשדרג

מתכון לסורבה קוקוס מלוח עם בוטנים

אתם בוודאי מודעים לקסם שיש למוצרים משומרים, אך האם ידעתם שתוכלו להשתמש בהם כדי להכין קינוח, בחמש דקות בלבד? סורבה הקוקוס המלוח הזה עם הבוטנים, הוא ההוכחה לכך. דורש רק שלושה מרכיבים ואפשר להכין אותו בלי מכונת גלידה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
וכל מילה מיותרת: סורבה קוקוס מלוח עם בוטנים (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 מ"ל חלב קוקוס
  • 2/3 כוס (230 גרם) דבש
  • 1 כף מלח גס
  • חופן בוטנים קלויים, קצוצים גס, להגשה (לא חובה)
  • 1 ליים, חתוך לרבעים + גרידה, להגשה

אופן ההכנה:

1. מערבבים בבלנדר את חלב הקוקוס, הדבש והמלח, עד לאיחוד מלא.

2. מעבירים למכונת גלידה ומכינים על פי הוראות היצרן ואז מקפיאים עד שהסורבה מוכן לאכילה. אם אין מכונת גלידה, מעבירים את התערובת למיכל המתאים לשימוש בהקפאה ומקפיאים, תוך כדי שימוש במזלג לפירוק גבישי הקרח שנוצרים, כל 30 דקות, למשך 3-4 שעות, או עד שהתערובת מקבלת מרקם של סורבה.

3. להגשה, מעבירים את הסורבה לשתי קעריות. מפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים וגרידת הליים ומגישים עם רבעי הליים, לסחיטה מעל הסורבה.

הערה: ניתן להחליף את הדבש בסוכר לבן או חום ואת הבוטנים בשקדים קלויים, קוקוס מגורר קלוי, שומשום שחור או אגוזי פקאן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר