תוצרת בית

מתכון לממרח תמרים ביתי מ-2 רכיבים בלבד

ממרח תמרים מתוק וטעים מרכיבים טבעיים לגמרי כי הכנתם אותו בעצמכם ואתם יודעים מה בדיוק נכנס לכם לפה. מעולה לכריכים, עוגות, עוגיות וקינוחים (מתכונים, אוכל)

ממרח תמרים ביתי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 250 גרם תמרים מגולענים
  • מים חמים
  • 1/4 כפית מלח ים (אופציונלי)

אופן ההכנה:

מתכון ל-1 כוס של ממרח תמרים

1. מניחים את התמרים בקערה, מכסים אותם במים חמים ומשרים למשך 1-2 שעות.

2. מסננים היטב את התמרים מנוזלים אך שומרים בצד 1/4 כוס ממי ההשרייה.

3. במוט בלנדר או במעבד מזון, טוחנים את התמרים יחד עם 1/4 כוס ממי ההשריה וקמצוץ מלח ים, עד לקבלת מרקם חלק.

הממרח יישמר היטב בכלי אטום במקרר עד שבועיים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר