מה אוכלים בתשעת הימים?

מתכון לשניצל חלומי בציפוי פריך מענג

אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שניצל חלבי: רצועות גבינת חלומי נימוחה מטוגנות בציפוי פריך מענג - ויש לכם את הבראנץ' המושלם (מתכונים, אוכל)

שניצל חלומי בציפוי פריך (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • חבילת גבינת חלומי, חתוכה לרצועות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בקערה בינונית, טורפים במרץ את הקמח עם כוס מים, מלח ופלפל השחור, עד לקבלת בלילה אחידה.

2. מוסיפים את רצועות הגבינה לבלילה ומצפים אותן מכל כיוון.

5. מעבירים את רצועות הגבינה לקערה עם פירורי לחם, מצפים אותן ומעבירים לטיגון בשמן עמוק שחומם ל-180 מעלות עד להשחמה טובה.

הכי טעים לטבול את השניצלים ברוטב עגבניות לפיצה - קנוי או כזה שהכנתם בעצמכם, לצד פסטה פנה עסיסית.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר