מהפכה בעולם המסעדות הכשרות

בירושלים הושקה המסעדה החדשה והגדולה של אנטריקוט

במעמד רבנים ואישי ציבור אנשי תקשורת ופרסום, התקיימה בירושלים השבוע ההשקה המדוברת ביותר בעולם הקולינרי הכשר למהדרין. ההשקה של המסעדה החדשה מבית מסעדת הגריל ואוכל גורמה ים תיכוני 'אנטריקוט'. את מסעדת 'אנטריקוט' שאותה הקימו לפני יותר מעשרים שנה האחים שמעון ודודו אסרף (מסעדה)

צפו בראשון לציון קובע מזוזה בפתח מסעדת 'אנטריקוט' החדשה (צילום: באדיבות המצלם)

אין צורך להציג בפני קהל הסועדים הירושלמי ואלו הבאים בשערי העיר ירושלים. מסעדה בשרית שמוצריה הבשריים חצו מזמן את גבולות המסעדה והפכו לחלק בלתי נפרד מעולם צריכת הבשר הכשר למהדרין בירושלים ובכל רחבי הארץ עם רשת הקצביות וחברת הבשר וול-דאן.

לאירוע ההשקה של המסעדה קדם אירוע ראשון מסוגו בעולם המסעדות, מי שנבחרו לפתוח את המסעדה היו לא אחרים מאשר אברכי הכולל שזוכים לתמיכה של האחים אסרף. עשרות אברכים הגיעו ללמוד את סדר א'. המחזה המרגש של עשרות אברכים הוגים בתורה במקום שבו עתידה להיפתח המסעדה החדשה, היה מרנין כל לב.

מיטב אנשי המקצוע התגייסו לשרטט את הקווים של החלום. החל משלב התכנון ועד לביצוע המושלם. התוכניות הפכו לאבנים, עיצוב הפנים הלך ותפס צורה כל אלו בידיה המקצועיות של מעצבת הפנים אפרת שמש, בעלת סטודיו לתכנון, עיצוב פנים ופיקוח, מומחית לעיצוב חללים מסחריים.

האורחים נהנו מבשר משובח מידי השף הראשי דני אביב, אלכוהול ייחודי ומוסיקה מהנה של חבורת כליזמרים ודי ג'יי יוסי אזולאי שהנעים את הערב. מי שכיבד בנוכחותו וגם קבע מזוזה היה לא אחר מאשר הראשון לציון לשעבר ורבה של ירושלים הרב שלמה עמאר שליט"א

בין האורחים המכובדים שהגיעו לאירוע: חברי כנסת, פוליטיקאים, אישי ציבור, אנשי תקשורת, אנשי עסקים ועוד רבים וטובים.

על הערב אמונים המפיקה והפרסומאית חוה סין שלום כמו כן משרד יחסי הציבור 'פריימן אסטרטגיה ויחסי צבור' שניהל את מערך יחסי הציבור של האירוע ומעצבת האירועים אלישבע גליקסברג שהייתה אחרית על עיצוב האירוע

הפתיחה הרשמית של המסעדה אי"ה ביום שני י"ח כסליו 12.12.22 קריית המדע 22 הר חוצבים ירושלים.

צפו בגלריה (צילום: שי שלום Shay shalm)

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר