מהקילוף ועד התבלון

שלב אחר שלב: איך מכינים צ'יפס? • צפו בסרטון המיוחד

מומחה הכשרות הרב יוסף דורפמן יצא לדובאי מטעם כשרות 'מחזיקי הדת' לפקח אחר הכנת חטיף הצ'יפס הפופולרי | בסרטון מיוחד הוא מציג את כל שלבי ההכנה, מקילוף התפוחי אדמה, השטיפה והטיגון - ועד לתבלון והאריזה • צפו (מעניין)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר