לארח בסטייל

מתכון לקוקטייל בליני בשתי גרסאות: עם או בלי אלכוהול

תפנקו את האורחים או את עצמכם עם קוקטייל בליני קר ומתוק על בסיס מחית אפרסקים שאפשר להכין גם ללא אלכוהול, והצעה מעולה לניצול שאריות המחית הטעימה הזו (מתכונים, אוכל)

קוקטייל בליני עם או בלי אלכוהול (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 אפרסקים בינוניים (במשקל כולל של 700 גרם), מקולפים וחתוכים לרבעים
  • 1 בקבוק יין פרוסקו (אפשר להחליף בכל יין לבן מבעבע אחר)

לקוקטייל ללא אלכוהול: סודה וקוביות קרח

    אופן ההכנה:

    1. בבלנדר או מעבד מזון, טוחנים את האפרסקים למחית חלקה לגמרי. מכסים את המחית ומעבירים למקרר למשך 30 דקות לפחות עד 5 ימים.

    2. ממלאים 5 כוסות קוקטייל גבוהות במחית - עד 1/4 מהגובה שלהן ויוצקים מעל מהיין. מערבבים בעדינות עד לאיחוד ומגישים מיד, צונן.

    לקוקטייל ללא אלכוהול: ממלאים את הכוסות ב-2-3 קוביות קרח קטנות, יוצקים מעל מהמחית עד 1/4 מגובה הכוס ומוסיפים מעל מעט סודה.

    נותרו לכם שאריות ממחית האפרסקים? תוכלו לזלף אותה על כדור גלידת וניל או יוגורט יווני.

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תוכן שאסור לפספס

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    טוען תגובות...
    תוכן שאסור לפספס

    עכשיו בכותרות
    הנקראים ביותר
    המדוברים ביותר