מתכון לכבד ברוטב יין אדום ופטריות

שילוב טעמים כמעט מתבקש ששווה לאמץ כמתכון כבד עוף אולטימטיבי ומהיר הכנה: מתכון להכנת כבד ברוטב יין אדום ופטריות. מתאים במיוחד לאירוח ספונטני מהרגע להרגע (מתכונים, אוכל)

כבד ברוטב יין אדום ופטריות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג כבד צלוי
  • 6 פטריות שלמות
  • 2 בצלים בינוניים
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 1 שן שום
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • קורט פפריקה
  • שמן זית לטיגון

אופן הכנת כבד ברוטב יין אדום ופטריות

רגע לפני: שילוב טעמים כמעט מתבקש ששווה לאמץ כמתכון כבד עוף אולטימטיבי ומהיר הכנה: מתכון להכנת כבד ברוטב יין אדום ופטריות. מתאים במיוחד לאירוח ספונטני מהרגע להרגע.

• חותכים לטבעות את הבצל, ופורסים את השום.

• מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים על אש נמוכה מאוד בו טבעות הבצל עד שיהפכו לשקופים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 2 דקות.

• מגביהים את האש, ומוסיפים את הכבדים, היין והשום ומערבבים. מתבלים בפפריקה ומבשלים במשך 4 דקות.

אופן ההגשה: מניחים בכלי הגשה את הכבדים והפטריות, קוצצים דק את הפטרוזיליה ומפזרים מעל. יוצקים גם מהרוטב, ומגישים חם. ניתן להוסיף אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר