מתכון לכבד עוף עם תפוחי עץ ברוטב יין מתקתק

מנת גורמה עיקרית ויפה: מתכון לכבד עוף עם תפוחי עץ ברוטב יין מתקתק. תוסיפו אורז בצד ויש לכם ארוחה שהיא חגיגה לאוהבי הבישול והאוכל הטוב (מתכונים, אוכל)

כבד עוף עם תפוחי עץ ברוטב יין מתקתק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג כבדי עוף צלויים
  • 1 בצל קטן
  • 2 תפוחי עץ גראנד
  • 1/2 כוס יין אדום יבש
  • 2 כפות סילאן
  • 2 שיני שום
  • מעט צ'ילי יבש
  • מלח ופלפל
  • שמן זית לטיגון

אופן הכנת כבד עוף ותפוחי עץ ברוטב יין מתקתק

רגע לפני: מנת גורמה עיקרית ויפה: מתכון לכבד עוף עם תפוחי עץ ברוטב יין מתקתק. תוסיפו אורז בצד ויש לכם ארוחה שהיא חגיגה לאוהבי הבישול והאוכל הטוב.

• חותכים לקוביות גסות את הבצל, ופורסים את השום.

• פורסים את התפוחים לפלחים בעובי בינוני.

• מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה, על אש בינונית-נמוכה.

• מגביהים את האש, ומוסיפים את היין, פרוסות השום והסילאן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.

• מוסיפים את פלחי התפוחים והכבדים ומבשלים במשך 3 דקות. מנערים מעט את המחבת כדי שהרוטב יגיע לכל הכבדים.

אופן ההגשה: מסדרים יפה את תפוחי העץ והכבדים על צלחת הגשה ויוצקים מעל מהרוטב. ניתן להוסיף בצד תפוחי אדמה אפויים או אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר