מתכון לכבד עוף צלוי עם ריבת בצל עסיסית

אחת הסיבות שכדאי לכם להשקיע בהכנת ריבת בצל זה בשביל המעדן המושלם הזה: מתכון להכנת כבד עוף צלוי עם ריבת בצל עסיסית. הריבה מעולה גם כממרח על טוסט קלוי היטב (מתכונים, אוכל)

כבד עוף צלוי עם ריבת בצל עסיסית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג כבד צלוי
  • לריבת הבצל:
  • 3 בצל סגול בינוני
  • 1/2 כוס חומץ בן יין
  • 2 כוס יין אדום יבש
  • 3 שיני שום
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת כבד עוף צלוי עם ריבת בצל:

רגע לפני: אחת הסיבות שכדאי לכם להשקיע בהכנת ריבת בצל זה בשביל המעדן המושלם הזה: מתכון להכנת כבד עוף צלוי עם ריבת בצל עסיסית. ריבת הבצל מעולה גם כממרח על טוסט קלוי היטב בסגנון קרוסטיני.

• חותכים את הבצל לרצועות.

• מחממים מעט שמן זית במחבת כבדה ומטגנים על אש נמוכה מאד את רצועות הבצלים, עד שיהיו שקופים, במשך לפחות 25 דקות.

• מגביהים לאש בינונית, מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד שהסוכר נמס לגמרי.

• מוסיפים את החומץ, היין ופרוסות שיני השום. מערבבים מידי פעם עד שהנוזלים מתאדים לחלוטין.

• מעברים לכלי סגור, ומכניסים למקרר.

אופן ההגשה: לפני שמגישים, מחממים קלות את הכבדים הצלויים במחבת או סיר רחב עם מעט שמן. מעבירים לכלי הגשה, ויוצקים מעל ריבת הבצל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר